bolagsfrågor-header

Bolagsfrågor

Vi är en advokatfirma som är specialiserade på bolagsfrågor. Företagsrekonstruktion kan vara ett alternativ att fundera över när ett företag har fått ekonomiska svårigheter, trots en bra affärsidé och god företagsledning.

Istället för konkurs hjälper våra erfarna advokater till i kontakten med fordringsägare när överenskommelser om ackord och annat behöver göras. Det fungerar ungefär som skuldsanering och är reglerat i lagstiftningen som vi alltid följer till punkt och pricka. Naturligtvis arbetar vi alltid enligt god advokatsed.

Hjälp med att starta eget företag och andra bolagsfrågor

Vår advokatbyrå erbjuder juridisk rådgivning kring att starta eget och andra slags bolagsfrågor. En av dessa är företagsrekonstruktion. Om ditt företag har drabbats av en svår likviditetskris är det många gånger lätt att tro att konkurs är enda utvägen, trots att det sällan är den bästa lösningen för någon part.

Våra advokater hjälper till i varje steg vid en företagsrekonstruktion. Från ansökan till tingsrätten och fram tills ditt företag återigen kommit i balans och tjänar pengar som vanligt. Vår gedigna erfarenhet innebär att vi så gott som alltid hittar lösningar på företags allra svåraste problem.

Specialister på olika slags bolagsfrågor

Utöver företagsrekonstruktion kan vår advokatbyrå även bistå med kvalificerad hjälp på en rad olika områden. Några av dessa är:

  • Uppstart, köp eller försäljning av företag.
  • Rättsliga frågor som ryms inom entreprenadrätt.
  • Arbetsrätt och andra frågor som gäller anställningar och anställda.

Prisvärd rådgivning vid bolagsfrågor

Hjälp med rådgivning vid företagsrekonstruktion och kring andra bolagsfrågor kan ofta vara ganska kostsamt. Vi vet att ytterligare utgifter inte är vad ett ekonomiskt pressat företag helst av allt vill ha, och därför garanterar vi att rådgivningen vi ger är prisvärd och håller högsta kvalitet.

Våra erfarna jurister kan hjälpa dig med allehanda bolagsfrågor.