tvistelösning-header

Tvistelösning

Vi är en advokatbyrå som har lång erfarenhet inom affärsjuridiska områden och olika specialområden. Vi kan bland annat bistå med våra kunskaper vid en tvistelösning. Trots noggrant skrivna avtal kan en tvist mellan parter uppstå.

Vi kan hjälpa till att lösa dessa tvister och även råda gällande hur de undviks från allra första början. Vi har även stor erfarenhet av att arbeta med företagsrekonstruktion. Du kan därför tryggt anlita oss och våra skickliga advokater när du är i behov av juridisk hjälp.

Vi har erfarenhet av affärsjuridik

Har ni ett företag som har stor potential och en god affärsmodell, men där det har uppstått problem med likviditeten? Då kan ert företag ansöka om en företagsrekonstruktion där företaget får möjlighet att komma på fötter igen.

Ni kan känna er trygga med att vår advokatbyrå är det bästa valet för er, då vi har lång erfarenhet av att arbeta med affärsjuridiska frågor. Våra kunniga advokater kan bistå er med den allra bästa hjälpen till ett bra pris. Ni kan lita på att er advokat kommer att följa alla lagar och hålla avtalade tidsramar.

Vi är ditt ombud vid tvistelösning

Ett av våra kärnområden är att biträda klienter som ombud i affärsjuridiska tvister, såväl som i domstol som inför skiljedomstol. Vi arbetar även med företagsrekonstruktion och som ombud vid tvistelösningar.

  • Vi har ett gediget team av skickliga advokater
  • Våra advokater besitter en bred kompetens och är kunniga inom många rättsområden och olika typer av branscher
  • Vi fokuserar på en god och nära klientkontakt

Vi hjälper er med tvistelösning

Det behöver inte vara dyrt och komplicerat att anlita juridisk hjälp. På vår advokatbyrå fokuserar vi på att erbjuda juridiska tjänster till ett lågt arvode samt att ha ett gott och nära samarbete med våra klienter.

Våra kompetenta advokater kan bland annat agera ombud vid tvistelösning eller ge rådgivning vid företagsrekonstruktion. Vi arbetar även med andra affärsjuridiska områden, allt från bolagsfrågor till rekonstruktion och obestånd. Letar du efter en mångsidig och pålitlig advokatbyrå är du välkommen att kontakta oss för rådgivning såväl som för att få prisuppgifter.

Vi arbetar dagligen med tvistelösning och hjälper både mindre och större företag.